Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar krizi! Bunu kimse beklemiyordu
Son dönemde kötü bir süreç geçiren Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı. Siyah beyazlılarda, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile ilgili de sıcak bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.04.2024 - 09:26
Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Samsunspor maçı sonrası teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını duyurmuştu.
Siyah beyazlılardan yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Fernando Santos'la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denildi.
Açıklamada, siyah-beyazlı ekibin teknik sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'nin yapacağı kaydedildi.
Beşiktaş'ın ocak ayında göreve getirdiği 69 yaşındaki Portekizli teknik adam, çıktığı 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet elde etti.
Öte yandan siyah beyazlılarda Fernando Santos'un vedasının ardından sıcak bir gelişme daha yaşandı. İşte ayrıntılar...
Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Üyesi ve kulübün efsane oyuncularından Feyyaz Uçar, takımın geldiği olumsuz durum sonrasında yönetimden ayrılma kararı aldı.
"GİT DENMEDEN GİTMESİNİ BİLİRİM"
Fanatik'te yer alan habere göre, Uçar'ın yakın çevresine, "Ben bu işi gönülden yapıyordum. 'Gel' dediler geldim ve 'Git' denmesini de beklemeden gitmeyi bilirim"
"Ortada bir başarısızlık var ve sorumluluk alıp, konuyu yönetime taşıyacağım" dedi.
Uçar'ın, başkan Hasan Arat'la yapacağı görüşmenin ardından durumunun netleşmesi bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. maçında Beşiktaş evinde Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Taylan Bulut açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. maçında Beşiktaş evinde Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Milot Rashica açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. maçında Beşiktaş evinde Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sergen Yalçın transfer sürecine de değindi İşte o sözler... -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. maçında Beşiktaş evinde Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. Karşılaşmanın 83. dakikasında siyah-beyazlıların Cengiz Ünder ile bulduğu gol ofsayt sebebiyle geçerlilik kazanmadı. İşte o pozisyon...