Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos'un kredisi tükeniyor.
Son dakika spor haberi... Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 yenilen Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Fernando Santos'un kredisi tükeniyor. Tecrübeli çalıştırıcı gösterdiği performans ile o isimleri mumla aratıyor. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.03.2024 12:25
- Güncelleme Tarihi: 12.03.2024 15:10
Siyah-beyazlı ekip, bu sezon görev yapan teknik direktörler arasında en düşük gol ortalamasını 0,9'la Portekizli çalıştırıcı idaresinde yaşadı. Santos yönetimindeki Beşiktaş, ilk golü yediği maçlarda rakiplerine karşılık veremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 yenilen Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Siyah-beyazlı ekip, Portekizli teknik adamın göreve getirilişinden önce oynanan 19 lig müsabakasında 30 gol kaydetti, Santos yönetiminde ise 10 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı.
Bu istatistikle Beşiktaş, bu sezon görev yapan teknik direktörler arasında en düşük gol ortalamasını 0,9'la Portekizli çalıştırıcı idaresinde yaşadı. Santos'un takımı 10 maçın 6'sında rakip fileleri havalandıramadı. Buna ek olarak Santos'lu Beşiktaş ilk golü yediği hiçbir maçı çeviremedi.
Santos'un Beşiktaş'ını mağlup eden Siltaş Yapı Pendikspor, EMS Yapı Sivasspor, Galatasaray ve Gaziantep FK, siyah-beyazlılarla oynadığı maçlarda ilk golü kaydeden taraf oldu ve 90 dakikanın sonunda sahadan 3 puanla ayrıldı. Deneyimli teknik adam, sadece takımının kazandığı 4 müsabakada gol sevinci yaşadı. Santos yönetiminde siyah-beyazlı ekip, VavaCars Fatih Karagümrük, Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor ve İstanbulspor karşısında gol atabildi. Beşiktaş, Santos yönetiminde çıktığı Yukatel Adana Demirspor ve Mondihome Kayserispor maçlarında ise rakipleriyle golsüz berabere kaldı.
Beşiktaş, Santos yönetiminde yaşadığı mağlubiyetlerde 8 gol yedi. İlk yenilgisini Pendikspor'dan 4-0'la alan Santoslu Beşiktaş, daha sonra Sivasspor ve Galatasaray'a 1-0, Gaziantep FK'ye de 2-0 yenildi. Siyah-beyazlı ekip, Santos öncesi dönemde Adana Demirspor, Galatasaray, Bitexen Antalyaspor, Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında sahadan mağlubiyetle ayrılmasına rağmen rakiplerine gol atmayı başarmıştı. Pendikspor ve MKE Ankaragücü ile de bu dönemde sahadan gollü beraberliklerle (1-1) ayrılmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. -
Beşiktaşlı Wilfred Ndidi, Crystal Palace maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların evinde oynayacağı mücadeleye hazır olduğunu belirten Nijeryalı orta saha, hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura yükselmek olduğunu vurguladı. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Crystal Palace maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Orkun Kökçü'nün yokluğunu hissettiklerini belirten İtalyan çalıştırıcı, santrfor tercihiyle ilgili kararını son ana kadar bekleteceğini ifade ederken en büyük hedeflerinin Beşiktaş'a kalıcı bir oyun kimliği kazandırmak olduğunu söyledi. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de ilk 8 haftadaki 3. yenilgisini Trabzonspor'a karşı aldı. Zorlu bir fikstüre giren siyah-beyazlı camiada "Yine mi kasım ayında şampiyonluk yarışına havlu atacağız?" kaygısı hakim oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)