Beşiktaş'ın yıldızı için geliyorlar! Kartal transferde servet kazanacak
Devre arası transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gözler takımdan ayrılacak ve yapılacak takviyelere çevrildi. Ayrıca teknik direktörlük belirsizliği süren siyah-beyazlı ekibe sürpriz bir haber geldi. Kartal'ın yıldız ismi için İtalyan takımı flaş bir teklif yapacak. İşte haberin detayları... | (aspor.com.tr - Dış Haberler / ALİ GENÇ)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.01.2024 12:22
Beşiktaş'ta yeni gelen yönetim çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Hasan Arat önderliğinde yoğun bir mesaiye başlayan siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşarak yolları ayırdı.
Teknik direktörlük koltuğu için görüşmelerine devam eden yönetimin listesinde birçok isim bulunuyor.
Listede Giovanni van Bronckhorst'ın ismi ön plana çıkıyor.
Hollandalı çalıştırıcı ile yakın temas halinde olan yönetim, kalan pürüzleri çözüp işi imzaya bırakmayı planlıyor.
Diğer yandan Beşiktaş'ın kötü gidişatı sürüyor.
Siyah-beyazlı ekipte yaşanan kadro istikrarsızlığı, sezonun ilk yarısına yansıdı.
Kara Kartal ilk olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşamasından sürpriz bir şekilde elendi.
Beşiktaş ligde de şampiyonluk yarışından beklenmedik şekilde uzak kaldı.
17 maçta toplam 29 puan toplayan siyah-beyazlılar, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 15 puan gerisinde bulunuyor.
Ligin ikinci yarısında çıkışa geçmek ve yarışa geri dönmek isteyen Beşiktaş, devre arasında takviye yapacak.
Siyah-beyazlı ekip 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi önceside takımdan ayrılacak isimleri de belirlemeye başladı.
Ancak Kara Kartal'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor.
Messaggero Veneto'nun haberine göre Udinese, Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak istiyor.
İtalyan devi Napoli, eski Fenerbahçeli Eljif Elmas'ı Red Bull Leipzig'e gönderdi.
Eljif'in yerini doldurmak isteyen Napoli, Udinese'nin yıldız ismi Lazar Samardzic'i transfer etmeyi planlıyor.
İtalyan ekibi ise Sırp oyuncunun Napoli'ye gitme ihtimaline karşı çalışmalarına başladı ve Amir Hadziahmetovic'i listesine ekledi.
Ayrıca haberde Udinese'nin Beşiktaş'a 7.5 milyon Dolar değerinde bir teklif hazırladığı iddia edildi.
Boşnak yıldız bu sezon Beşiktaş formasını 27 maçta terletti.
26 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 6 asist üretti.
Amir, 3.2 milyon Euro karşılığında Tümosan Konyaspor'dan transfer edilmişti.
Yıldız oyuncunun bonservis değeri ise 8 milyon Euro olarak biliniyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş maçı öncesi Celtic'in deneyimli stoperi Liam Scales, takımın içinde bulunduğu zor döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. Taraftarların hayal kırıklığının farkında olduklarını belirten İrlandalı futbolcu, sorumluluk alarak kötü gidişatı tersine çevirmek ve galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Celtic maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten İtalyan çalıştırıcı, rakibin puan ihtiyacına dikkat çekerek Orkun Kökçü'nün süre alabileceğini açıkladı. -
Beşiktaş'ı konuk etmeye hazırlanan Celtic'te teknik direktör Martin O'Neill, karşılaşma öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. İlk 3 maçta puan alamadıklarını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, taraftarlarına galibiyet sözü vermek için sahaya çıkacaklarını ve üst tura yükselmeyi hedeflediklerini söyledi. -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic deplasmanında kritik bir mücadeleye çıkıyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Vincenzo Italiano'nun, Avrupa'daki 3. galibiyeti elde etmek adına sahaya süreceği muhtemel 11 belli oldu.