Beşiktaş Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarına 6 eksikle devam etti!
Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Yılport Samsunspor ile 26 Kasım Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı ikinci antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2023 - 18:50
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Yılport Samsunspor ile 26 Kasım Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı ikinci antrenmanla devam etti.
Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yönetimindeki 30 dakikası basına açık olan idman, oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra antrenman, pas çalışması ve el topu oyunuyla devam etti.
Masuaku, Zaynutdinov ve Ghezzal, sakatlıkları sebebiyle idmanda yer almadı. Cenk Tosun, Salih Uçan ve Aboubakar ise bireysel çalışmalarını sürdürdü.
Ayrıca genç takımdan Yakup Arda Kılıç, Abdülmecid Dönmez, Serkan Emrecan Terzi, Aytuğ Batur Kömeç ve Adnan Karahisar da antrenmanda yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Futbol Takımı, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü. -
Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası 3. tur ilk maçında ağırladığı Yunanistan ekibi PAOK'u mağlup etti. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş Gain'e 98-84'lik skorla mağlup oldu.