Beşiktaş Dinamo Kiev maçı öncesi Amir Hadziahmetovic: Galibiyet için savaşacağız
UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş sahasında Dinamo Kiev'i ağırlayacak. Siyah-beyazlılarda Amir Hadziahmetovic, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Boşnak yıldız, "Gole uzak bir bölgedeyim ama takıma yardım etmek için elimden geleni yapıyorum. Galibiyet için savaşacağız." ifadelerini kullandı. | Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.08.2023 18:40
UEFA Konferans Ligi play-off turunda 3-2'nin rövanşında sahasında Dinamo Kiev'i ağırlayacak Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic, maç öncesi açıklamalarda bulundu.
İşte Boşnak yıldızın o sözleri:
Zafer Bayramı'nız kutlu olsun. İlk maçta güzel bir galibiyet aldık ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bu hafta çalışmalarımızda yapamadığımız şeyler üzerine yoğunlaştık. Yarın da galibiyet için savaşacağız.
Konyaspor'da her mevkide oynadım ama son iki sezonu 6 numara olarak geçirdim. Buraya da 6 numara olarak geldim. Gole uzak bir bölgedeyim ama takıma yardım etmek için elimden geleni yapıyorum.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Hyeon-Gyu Oh, eski takımı Celtic'e karşı oynayacağı maç öncesinde duygusal açıklamalarda bulundu. Celtic'in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Gol attığımda ağlayabilirim bile" ifadelerini kullandı. -
Beşiktaş'ın kalecisi Alexander Nübel, Almanya Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi. -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş, İskoçya temsilcisi Celtic'e konuk oluyor. Avrupa'da geride kalan 3 maçta 7 puan toplayan siyah-beyazlılar, Glasgow deplasmanında da kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Vincenzo Italiano yönetimindeki Beşiktaş, deplasmandan 3 puanla dönerek Avrupa Ligi'ndeki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Celtic ise oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybederek puan alamadı. İskoç temsilcisi, taraftarı önünde Beşiktaş karşısında ilk puanlarını almanın hesaplarını yapıyor. Celtic-Beşiktaş karşılaşmasını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz. -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Celtic deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, maçın öncesinde konuştu.