TRANSFER HABERİ - Beşiktaş dümeni geri çevirdi! Rota yeniden Koray Günter
Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Beşiktaş'ta gözler savunmaya çevrildi. Siyah-beyazlı ekip rotasını daha önce de ilgilendiği Koray Günter yönlendirdi. Kurmaylar, İtalyan ekibi Hellas Verona'ya teklif yapacak. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.08.2023 - 06:40
Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren ve defans hattına bir ekleme daha yapmak isteyen Beşiktaş yeni hedefini belirledi. Fotomaç'ın haberine göre daha önce de ismi geçse de transferi gerçekleşmeyen Koray Günter yeniden Beşiktaş'ın ana hedefi oldu. Siyah-beyazlıların daha önce de kadrosuna katmak istediği ancak Verona'yla anlaşmaya varamadığı Koray için yeniden kapıyı çalacağı ifade edildi. Beşiktaş'ın, 29 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak için ne kadar bir bütçe ayırdığı henüz belli olmasa da Verona'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.
ŞENOL GÜNEŞ İSTİYOR
Beşiktaş, Koray Günter'i daha önce da kadrosuna katmak istemiş ancak İtalyan kulübü oyuncunun ayrılmasına izin vermemişti. 29 yaşındaki stoperi geçen sezon devre arasında Sampdoria'ya kiralayan Verona'nın, siyah-beyazlılardan gelecek olan teklifi beklediği ifade edildi. Daha önce Galatasaray'da da 50 maça çıkan Koray'ın transferi için teknik direktör Şenol Güneş'in 'yerli' oyuncu olmasından dolayı istekli olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncuya senelik 1-1.5 milyon euro arasında bir teklif sunacağı öğrenildi.
H. Verona formasıyla bugüne kadar 105 maça çıkan Koray, bu periyotta 2 gol atarken, 4 de asist yaptı. Sarı-kırmızılı formayı 50 kez giyen Koray; Genoa'da 15, Sampdoria'da 10, B. Dortmund A takımında ise 1 maçta görev aldı.
DİĞER HABERLER
-
1 Ocak'ta Galata Köprüsü'ndeki Gazze buluşmasına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri de katılacak. 1 Ocak'taki buluşma öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ile 4 büyük kulübün başkanı ve temsilcileri açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Ara transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş; stoper, sağ bek ve sol bekte görev alabilen Strahinja Erakovic için Rus ekibi Zenit’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar, eski gözdesi Jadon Sancho için yeniden devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ziraat Türkiye Kupası C grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak olan dev derbide düdük çalacak hakem belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi)