Beşiktaş'ta Şenol Güneş Neftçi Bakü maçı öncesi konuştu!
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Neftçi Bakü'ye konuk olacak. Neftçi Bakü - Beşiktaş maçında Lukas Fahndrich düdük çalacak. Zorlu müsabaka öncesi siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.08.2023 - 19:31
- Güncelleme Tarihi: 10.08.2023 - 20:51
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, siyah beyazlıların UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Neftçi Bakü ile oynayacağı mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"İki devlet, tek millet anlayışındayız. Aynı duygu ve düşünceyi paylaşıyoruz. Biz kendimiz, Neftçi Bakü de kendi kazanmak istiyor. Kendi sahalarında oynadıkları için ambiyans onlar için büyük olacak. Futbolseverlere güzel bir oyun izletmek istiyoruz. Rakip avantajlı bir skor için oynayacak. Avrupa kupalarında iyi maçlar oynadılar. Bu sene Neftçi Bakü'nün daha iddialı olacağı görüntüsü var. Biz kendi oyunumuzu oynayıp iyi bir sonuç almak istiyoruz."
"Biz bu maçı düşünüyoruz. İlk maçta avantajı alıp güzel bir futbol oynamak istiyoruz."
"Kendi oyunumuzla iyi bir sonuç almaya çalışacağız"
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor karşısında yaptığı hat-trick ile maça damgasını vuran Rafa Silva'yı sezonun geri kalanında hangi mevkide kullanacağını kesinleştirdi. İşte detaylar... (BJK spor haberleri) -
Beşiktaş, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Demir Ege Tıknaz'ın sol fibula kemiğinde kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 1. hafta erteleme maçında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrılarak evinle 3 puana döndü. Fotomaç Gazetesi yazarları, Kayserispor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 4 genç futbolcuyla 2027-2028 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı.