CANLI
SKOR

Eski hocasından flaş açıklama! "Beşiktaş'a gitmeli"

Teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirdikten sonra çıkışa geçen Beşiktaş, ligin ilk yarısını şampiyonluk yarışı içinde bitirdi. Kadrosuna katacağı yeni isimlerle gücüne güç katmak isteyen siyah-beyazlılar bir süredir Lokomotiv Moskova'nın orta saha oyuncusu Dmitri Barinov ile ilgileniyordu. Oyuncununn ilk hocası Alexander Tikhonov ise flaş açıklamalarda bulundu. Tikhonov, "Barinov Beşiktaş'a gitmeli" dedi. İşte haberin detayları... | Beşiktaş haberleri

Eski hocasından flaş açıklama! "Beşiktaş'a gitmeli"

Bir süre önce Beşiktaş'ın gündemine gelen Lokomotiv Moskovalı orta saha oyuncusu Dmitri Barinov ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı.

Eski hocasından flaş açıklama! "Beşiktaş'a gitmeli"

26 yaşındaki futbolcunun menajeri, siyah beyazlı takımın oyuncusuyla ilgilendiğini doğruladı.

Eski hocasından flaş açıklama! "Beşiktaş'a gitmeli"

Fotomaç'ın derlediği habere göre Barinov'un ilk hocası Alexander Tikhonov da futbolcunun kariyerine Türkiye'de devam etmesi gerektiğini açıkladı.

Eski hocasından flaş açıklama! "Beşiktaş'a gitmeli"

Tikhonov, Sport24 kanalına yaptığı açıklamada "Barinov, Beşiktaş'a gitmeli ve Avrupa kupalarında oynamalı. Beşiktaş'ta iyi oynayacağına eminim. Türkiye ligi artık Rus liginden daha güçlü. Güçlü bir takımda oynamak ve Avrupa kupalarında kendini kanıtlamak istiyor" dedi.

Eski hocasından flaş açıklama! "Beşiktaş'a gitmeli"

Tikhonov ayrıca "Herhangi bir Rus futbolcunun Avrupa'da oynaması zor. Türkiye, Barinov gibi kaliteli Rusların Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynaması için bir fırsat" ifadelerini kullandı. Sözleşmesi 2024'te bitecek olan 1.81 boyundaki futbolcuun piyasa değeri 9 milyon euro civarında.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!