Beşiktaş'tan yılın transfer bombası! Ezeli rakibin yıldızına kanca
Beşiktaş transfer haberi: Dünya Kupası arasında çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılarda bir yandan kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Bu bağlamda Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyu gündemine aldı. İşte o transfer gelişmesinin detayları... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.12.2022 15:28
Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışarak değerlendiren Siyah-Beyazlılar, Antalya'da kampa girdi.
Ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak isteyen Güneş, takım çalışmalarına devam ederken yönetim de transfer için düğmeye bastı.
Ezeli rakibin yıldız futbolcusu için yoklama yapan Siyah-Beyazlılar, durumu yakından takip ediyor. İşte detaylar…
Transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'da gündeme son olarak Fenerbahçe 'nin yıldız futbolcusu Miha Zajc geldi.
Fanatik'in haberine göre Beşiktaş, Miha Zajc'ın durumunu yakından takip ediyor.
28 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.
Fenerbahçe'yle yeni sözleşme konusunda hala bir görüşme yapmayan yıldız futbolcu, Sarı-Lacivertliler'le sözleşme yenilemezse sezon sonunda bedelsiz olarak Siyah-Beyazlı formayı giyebilir.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Zajc, İsmail Kartal'ın da vazgeçilmezlerinden biri olmuştu.
Sarı-Lacivertliler'de geçen sezon 41 maça çıkan yıldız futbolcu ligde 9 gol atarken 2 asistle de gol yollarında etkili oldu.
JESUS TERCİH ETMEDİ
Sezon başında gerçekleşen teknik direktör değişiminin ardından ise yıldız futbolcu formasını kaybetti.
Jesus orta sahada daha çok başka futbolcuları tercih edince Zajc da gözden düştü.
On numara ve merkez orta sahada oynayabilen Zajc, bu sezon forma giydiği 12 resmi karşılaşmada 2 gol atarken 1 de asist yaptı.
Zajc 2019 Ocak'ta Fenerbahçe'ye Empoli'den 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.
28 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertli forma ile toplamda 80 maça çıktı.
Zajc bu maçlarda 15 gol 4 asistlik istatistik sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi. -
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu.