Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş evinde Konyaspor ile 1-1 berebaere kaldı. Maçın ardından Valerien Ismael konuştu.
İŞTE ISMAEL'İN SÖZLERİ:
Seneye hedeflerimiz mental ve fiziksel güç. En önemli konulardan birisi. Bu sene eksikliğini yaşadığımız konuların başında geliyor. Disiplin ve kalite de tabii. Beşiktaş'ın futbolcusu mental ve teknik anlamda iyi olmak zorunda. Bunu yapacağız
Beşiktaş Konyaspor maçı sonrası Valerien Ismael: Seneye hedeflerimiz...
Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş evinde Konyaspor ile 1-1 berebaere kaldı. Maçın ardından Valerien Ismael konuştu. Ismael, "Seneye hedeflerimiz mental ve fiziksel güç. En önemli konulardan birisi. Bu sene eksikliğini yaşadığımız konuların başında geliyor. Disiplin ve kalite de tabii. Beşiktaş'ın futbolcusu mental ve teknik anlamda iyi olmak zorunda. Bunu yapacağız." dedi.
Beşiktaş Haberleri Yayın Tarihi: 21.05.2022 21:29 Güncelleme Tarihi: 22.05.2022 06:45