BEŞİKTAŞ HABERİ - Kartal'ın yıldızı milli takım tercihini yaptı!
Beşiktaş haberi: Valerien Ismael'i teknik direktörlük koltuğuna getiren siyah-beyazlı takımda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta forma giyen tecrübeli oyuncu millli takım tercihini yaptı. İşte o gelişme... (aspor.com.tr / Dış Haber)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.04.2022 - 11:49
- Güncelleme Tarihi: 24.04.2022 - 11:51
Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı.
Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu milli takım tercihini yaptı.
Fransa basınında yer alan habere göre; Kamerun asıllı Fransız oyuncu Kevin N'Koudou, Katar'da yapılacak olan Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Kamerun Milli Takımı'nda oynamaya karar verdi.
Genç yaşlarda Fransa milli takım formasını giyen ancak A Milli Takım tecrübesi olmayan 27 yaşındaki oyuncu Kamerun Milli Takımı'nda oynamaya ikna oldu.
Bu sezon sakatlığı nedeniyle 12 maçta görev alabilen N'Koudou bu maçlarda 2 gol attı.
İşte Fransız basınına yansıyan o haber…
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, 2025-2026 sezonunun ikinci yarısının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. -
Beşiktaş sezonun ikinci yarısı için çalışmalarına Antalya'da salonda yaptığı antrenman ile devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'tan satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak Cagliari'de forma giyen Semih Kılıçsoy hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak İtalyan ekibinin başkanı Kılıçsoy hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Jota Silva, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlılardaki geleceğine de değinen Jota, sözleşmesinde yer alan opsiyon maddesi hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)