BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Kartal'ın yeni hocası Valerien Ismael'in sistemi ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın yeni hocası Valerien Ismael, takımını 3-4-3 sistemi ile oynatmayı planlıyor. Tüm çalışmalarını buna göre yapan Fransız teknik adam, hem savunmada hem de hücumda en az 5 oyuncuyla çoğalmak istiyor. İşte o sistem ve ayrıntılar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.04.2022 11:31
Yeni hocası Valerien İsmael ile ilk sınavına pazar günü Trabzonspor karşısında çıkacak olan Beşiktaş'ta Fransız çalıştırıcı, derbi ile yatıp kalkıyor. Tesislerde kalan 46 yaşındaki teknik adam, oyuncuları sistemine alıştırmak için hazırlıklar yapıyor.
Oynatmak istediği 3-4-3 sistemine göre kadrodan maksimum şekilde verim almak isteyen İsmael, yardımcıları ile birlikte sisteme uygun adaylar üzerinde duruyor.
Antrenmanlarda hem toplu hücum hem toplu savunma üzerine taktik çalışmalar deniyor. Buna göre kanat oyuncularına çok iyin düştüğü Fransız hocanın kafasındaki sistem şöyle:
SÜREKLİ HAREKETLİ!
Fotomaç'ın haberine göre; kanat oyuncuları hem bek hem kanat forvet olarak ileri ve geriye destek verecek. Böylece hücum yaparken de savunma yaparken de en az 5 oyuncu ile yapılacak.
-Oyun daha çok kanatlardan kurulacak. 3 hücumcu ceza sahasında gelecek ortaları gol yapmaya çalışacak.
-Orta ikilideki bir isim oyunun ofansif diğeri defansif yönünü tutacak.
-3 savunmacı kesinlikle orta sahaya yaklaşmayacak. Sabit kalarak kontratlar ya da uzun paslarda savunma arkasına rakibin sarkmasına engel olunacak.
-İleri 3'lü ise sürekli çapraz koşularla rakiplerin dengesini bozacak.
KAMERA VE EKRAN İSTEDİ
Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, antrenmanlarda faydalanmak için yönetimden kamera ve ekran talebinde bulundu. Siyah-beyazlıların idman sahasına kameraların çalışmaları üstten çekmesini sağlayacak direkler yapılması planlanıyor.
Ismael'in ayrıca saha kenarına dev ekran istediği belirtilirken Fransız hocanın kamera görüntülerini ekranda izleterek hataları ve doğruları sıcağı sıcağına aktarmak istediği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Nicolas Raskin için yeniden harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. İskoç basınında yer alan haberlere göre siyah-beyazlıların, Glasgow Rangers forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu için ocak ayında girişimlerini hızlandırması bekleniyor. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde Başakşehir'i ağırladı. Siyah-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Beşiktaş-Başakşehir mücadelesini dikkat çeken sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)