BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Yönetimden Valentin Rosier'e ceza!
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, Yukatel Kayserispor'u konuk etti ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılarda maçın uzatma dakikalarında Valentin Rosier, çift sarıdan kırmızı kart görürken; yönetimin ceza vermeye hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.03.2022 15:30
- Güncelleme Tarihi: 04.03.2022 15:56
Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında çift sarıdan atılan Fransız oyuncu Valentin Rosier'e ceza geliyor.
90+3'te 2. sarıdan takımını 10 kişi bırakan Fransız oyuncunun bu hareketini, yönetim karşılıksız bırakmayacak.
Kayseri ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında çift sarıdan kırmızı kart gören Valentin Rosier yönetimi kızdırdı.
Hürriyet'in haberine göre; siyah beyazlı takımında yönetimin teknik direktör Önder Karaveli'nin raporuna göre kırmızı kart görmesi nedeniyle para cezası verebileceği öğrenildi.
ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDi
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Rosier, Kayserispor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür diledi.
Fransız futbolcu kırmızı kartla ilgili olarak, "Çok hırslıydım ama ikili mücadelede kırmızı kartı görecek bir harekette bulunmadım. Hakemin takdiridir. Belki de yanlış gördü. Çok üzgünüm" yorumunu yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Nike ile futbol takımlarının resmi forma sponsorluğunu kapsayan işbirliği anlaşması imzalandığını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş'tan çarpıcı bir transfer hamlesi geldi. Siyah beyazlılar, Augsburg'da forma giyen Mert Kömür'ü kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
İtalya'da yayın yapan Corriere dello Sport muhabiri Stefano Brunetti, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano'yu A Spor için değerlendirdi. -
Benfica, siyah beyazlıların Vangelis Pavlidis için yaptığı 20 milyon euro teklifi geri çevirdi. Portekiz devi Beşiktaş'tan bu transfer için 50 milyon euro bonservis bedeli talep etti.