BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ: Beşiktaş'tan Stefano Okaka bombası!
Golcü arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta, gündem Stefano Okaka. Başakşehirli forvet iddialarına İtalyan basını da katkıda bulundu. Siyah beyazlıların kadrosuna katmak için pazarlıkları sürdürdüğü, Okaka'nın ara dönemde alınabileceği ifade edildi. Batshuayi'nin performansını yetersiz bulan yönetimin, yıldız golcü ile kadrosunu güçlendirmeyi istediği kaydedildi. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.01.2022 06:40
Bir süre önce Beşiktaş'ın listesine girdiği iddia edilen Stefan Okaka haberleri gittikçe ciddiyet kazanıyor. Siyah beyazlıların, Başakşehir'in forvetini ya ara transferde ya da sezon sonunda kadrosuna katacağı belirtilirken İtalya basınından da konuyla ilgili bir iddia geldi.
Haberlere göre; Kartal, 32 yaşındaki golcü için masaya oturdu. Fotomaç'ın "tuttomercato.web" sitesinden derlediği haberde, Beşiktaş'ın, Başakşehir forması giyen Okaka'yı transfer etmek istediğini, Batshuayi'nin performansını yetersiz bulan Beşiktaş teknik ekibinin, Okaka'yı istediğini öne sürdü.
Taraflar arasında pazarlıkların başladığı, orta nokta bulunursa imzaların ara transfer döneminde atılacağı aksi halde yaz dönemine kalacağı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde Başakşehir'i ağırladı. Siyah-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Beşiktaş-Başakşehir mücadelesini dikkat çeken sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Nicolas Raskin için yeniden harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. İskoç basınında yer alan haberlere göre siyah-beyazlıların, Glasgow Rangers forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu için ocak ayında girişimlerini hızlandırması bekleniyor.