BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ - Cyle Larin gerçeği ortaya çıktı! Talip olan takım...
Beşiktaş'ta sergilediği futbolla göz dolduran ancak siyah-beyazlılarla sözleşme uzatmayan Cyle Larin'in geleceği hakkında flaş bir detay ortaya çıktı. Kanadalı futbolcuya son olarak Yunan ekibi Olympiakos talip oldu. İşte son detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.12.2021 - 15:04
Beşiktaş'tan yeni kontrat için senelik 2.5 milyon euro ve 3 yıllık sözleşme talep eden Cyle Larin'e siyah-beyazlı yönetim 1.7 milyon euro civarında bir ücret önerirken taraflar arasında anlaşma sağlanabilmiş değil.
Rachid Ghezzal ve Domagoj Vida gibi isimlerin aldığı yüksek yıllık ücretleri gerekçe göstererek 2.5 milyon euro'luk talebinden geri adım atmayan Larin'e Avrupa'nın önemli liglerinden takımların da talip olduğu biliniyordu.
Takvim'de yer alan habere göre adı bazı Premier Lig kulüpleri ile anılan Kanadalı forvetin en ciddi talibinin ise Yunanistan ekibi Olympiakos olduğu ortaya çıktı. Son dönemde Süper Lig'de boy gösteren Henry Onyekuru ve Mathieu Valbuena gibi isimleri kadrosuna katan ve Türk futbolundaki yıldızlara yakın ilgi gösteren Olympiakos'un Larin konusunda bir hayli ısrarcı olduğu öğrenildi.
Larin'in menajerinin Beşiktaş'a yeni sözleşme konusunda zorluk çıkardığı ve 2.5 milyon euro'luk yıllık ücret taleplerinin yanı sıra yönetimden farklı isteklerde bulunduğu da öne sürülüyor.
Beşiktaş yönetimi ise Larin'in kısa bir süre içinde yeni sözleşme teklifini kabul etmemesi halinde devre arasında gelecek teklifleri değerlendirmeye alabileceği belirtiliyor.
Beşiktaş'ın 1 milyon 850 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Cyle Larin'in güncel piyasa değeri ise 11 milyon 500 bin euro.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, siyah-beyazlı takımdaki kariyerine iyi bir başlangıç yapsa da son haftalardaki düşük performansıyla dikkat çekiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, 28 yaşındaki futbolcuyu gelecek sezon kadroda düşünmediği ve deneyimli oyuncunun satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı ifade edildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Galatasaray derbisi ardından TFF'ye talepte bulunan Beşiktaş'a cevap verdi. Otyakmaz, VAR görüntüleri dışarıya verilemeyeceğini söyleyerek siyah-beyazlılara farklı bir öneride bulundu. -
Ata transfer döneminde Serie A devi Inter'den Beşiktaş'a gelen Kristjan Asllani çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arnavut futbolcu, siyah-beyazlılara transfer süreciyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'de 25. haftanın VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar...