BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Yönetimden Sergen Yalçın kararı! Sözleşmesi...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 5 maçtan puan alamayan Beşiktaş, Süper Lig'de de son 6 maçından 5 mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılarda kötü gidişat sonrası teknik direktör Sergen Yalçın'ın durumunun ne olacağı merakla beklenirken, yönetimin mukaveleyi 1 yıl daha uzatmak istediği ortaya çıktı. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.11.2021 - 06:40
Üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ta, Başkan Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Sergen Yalçın'ın yaptığı görüşme, suların durulmasını sağladı. Tecrübeli teknik adam Giresun mağlubiyeti sonrası 'istifa' sinyalleri verirken, Başkan Çebi de "Olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir" ifadelerini kullanmıştı. Pazar günü ise Başkan Çebi ile Sergen Yalçın bir araya geldi ve uzun süren görüşmenin ardından "Birlikte yola devam ediyoruz" kararı verildi.
MAHÇUP ETMEYECEĞİZ
Fotomaç'ın haberine göre; Sergen Yalçın'ın 'istifa' düşüncesi, Başkan Çebi tarafından kabul görmezken; ikili görüşmenin ardından alınan en önemli karar ise, Sergen Yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması oldu. Başkan Çebi, "Bu takımı sen kurdun, sen ayağa kaldıracaksın. Sana güveniyorum" diyerek hocasını motive ederken; teknik patron Sergen Yalçın'ın da, "Bana ve ekibime güvendiniz. Sizleri ve camiamızı mahcup etmeyeceğiz, buna emin olabilirsiniz. Sonuna kadar savaşacağız" diye konuştu.
EMRE KOCADAĞ ORTAMI YUMUŞATTI
Beşiktaş'ta pazar günü Nur Çebi ile Yalçın arasında yapılan görüşmenin 'sıcak' bir ortamda geçmesinin ardından Asbaşkan Emre Kocadağ'ın büyük emeği olduğu öğrenildi. Toplantıda sezon başında yaşanan sıkıntıların yeniden gündeme gelmemesi için Emre Kocadağ da hazır bulundu. Yalçın'ın yönetimdeki en büyük destekçisi olan Kocadağ, gün içinde hem Yalçın hem de Başkan Çebi'yle sürekli istişare halinde bulundu. İki isme de "yüksek perdeye çıkmamaları" telkininde bulunan başarılı yönetici Kocadağ, her iki tarafın isteğiyle toplantıya geldi.
NELER YAPILACAK?
Bu görüşmenin ardından alınan kararlar şu şekilde:
MOTİVE KURALLAR GELİYOR!
Beşiktaş'ta sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak olan Sergen Yalçın, kısa süre içinde radikal kararları uygulamaya sokacak. Yalçın'ın yönetime sunacağı raporun hemen ardından ceza ve sert yaptırımlar yerine, oyuncuları motive edecek hamleler yapılacak. Buna göre maaşlar gününde ödenmeye devam edecek, eski alacaklar varsa ödenecek, oyuncuların Ümraniye dışında özel hayatları olmasına özen gösterilecek, tüm oyuncuların forma giymesi için azami özen gösterilecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş forması giyen Rafa Silva'nın 1 aylık aranın ardından takımla çalışmalara başlaması, Portekiz basınında gündem oldu. Record, Portekizli oyuncunun takıma geri dönmesinin, müzakerelerin bir parçası olarak değerlendirdi. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Pazartesi günü sahasında Gaziantep FK'yi ağırlayacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın sezon başında İtalya Ligi ekiplerinden Cagliari'ye kiraladığı Semih Kılıçsoy ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Genç oyuncunun ocak ayında siyah beyazlılara dönebileceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Rıdvan Yılmaz ve David Jurasek'ten istediği verimi alamayan Beşiktaş, devre arasında Utrecht'te forma giyen Souffian El Karouani'yi transfer listesine ekledi.