BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Başkan Ahmet Nur Çebi'den 29 Ekim mesajı!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Siyah beyazlı kulübün resmi sitesinden bir mesaj yayınlayan Çebi, "Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. doğum gününde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde “fikri hür, vicdanı hür” nesiller, “zeki, çevik ve ahlaklı” sporcular yetiştirmek için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak misyonumuzun farkında, emanetin sorumluluğunun bilincindeyiz" ifadelerini kullandı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.10.2021 - 12:14
İşte Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 29 Ekim mesajı;
"29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan oturumda "Türkiye Devletinin Yönetim Biçimi Cumhuriyettir" maddesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Bu vesile ile bugün 98. yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir gurur ile kutluyoruz. Canları pahasına savaşarak Kurtuluş Savaşımızı kazanan ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle ve hürmetle anıyorum.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. doğum gününde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde "fikri hür, vicdanı hür" nesiller, "zeki, çevik ve ahlaklı" sporcular yetiştirmek için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak misyonumuzun farkında, emanetin sorumluluğunun bilincindeyiz.
Balkan Harbi'nde, Çanakkale Cephesi'nde ve nihayet Kurtuluş Savaşı'nda şehitler vermiş şanlı Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak az zamanda çok ve büyük işler başarmış atalarımızın izinde tarihimizden dersler alarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.
Siz değerli Beşiktaşlıların ilimle, fenle, sporcu ruhuyla kendini geliştirerek atalarımızın kanlarıyla sulanmış Türkiye Cumhuriyeti'nin her karış toprağına sahip çıktığınızı biliyorum.
Ülkemizin geleceğini 98 yıldır aydınlatan Cumhuriyetimizin, ilelebet payidar kalacağına yürekten inanıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.
Saygılarımla,
Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı"
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ kanat bölgesi için Wolfsburg forması giyen Vaclav Cerny'yi kadrosuna kattı. Siyah beyazlıların, Çekyalı futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Corendon Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Corendon Alanyaspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. Siyah beyazlılar zorlu mücadeleden 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'in Hull City'e transfer olduğunu TFF'ye bildirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)