SON DAKİKA BEŞİKTAŞ HABERİ - Beşiktaş'ın Altay maçındaki golüne VAR engeli!
Son dakika spor haberi: Süper Lig'in 7. haftasında Altay deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ın Kenan Karaman ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonrası elle oynama gerekçesiyle iptal edildi. İşte o pozisyon... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.09.2021 - 20:27
- Güncelleme Tarihi: 24.09.2021 - 21:07
Süper Lig'de 7. haftanım açılış maçında Altay ile Beşiktaş, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Zorlu İzmir deplasmanında birçok oyuncusundan eksik çıkan Kara Kartal, mücadelenin 20. dakikasında Kenan Karaman ile öne geçti. Hakem Fırat Aydınus ilk olarak orta noktayı gösterdi ancak gol, VAR incelemesi sonrası elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.
İşte o pozisyon:
(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır.)
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi, Kocaelispor maçında yaşadığı krampın ardından oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Tecrübeli futbolcunun, Galatasaray derbisinde oynayıp oynayamayacağı ise netleşti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi iddia oranları açıklandı. İşte Galatasaray - Beşiktaş maçının favori takımı... | Son dakika Galatasaray ve Beşiktaş haberleri (GS BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in en pahalı ilk 11'i belli oldu. İşte 318 milyon euroya tekabül eden değeri olan kadroda yer alan isimler... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)