St. Pölten - Beşiktaş: 7-0 (MAÇ SONUCU ÖZET)
Beşiktaş, Vodafone, 1. eleme turu maçında Avusturya'nın St. Pölten takımı ile kozlarını paylaştı. Zorlu mücadelede siyah-beyazlılar sahadan 7-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.08.2021 - 09:44
Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. eleme turunda Avusturya'nın St. Pölten takımına 7-0 yenildi.
Siyah-beyazlı takım, Juventus Antrenman Sahası'nda oynanan ve ilk yarısını 5-0 geride kapadığı karşılaşmadan 7-0 mağlup ayrıldı.
Günün diğer karşılaşmasında ise İtalya'nın Juventus takımı, Kuzey Makedonya temsilcisi Kamenica Sasa'yı 12-0 yendi.
Beşiktaş, 21 Ağustos Cumartesi günü yapılacak üçüncülük maçında Kamenica Sasa ile karşı karşıya gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta 3 kez ağları havalandıran El Bilal Toure, sezon sonuna kadar 12 gol daha atması durumunda sözleşmesindeki özel madde devreye girecek. Siyah-beyazlılar böylelikle 15 milyon euro karşılığında 24 yaşındaki Malili oyuncunun bonservisini alabilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Nijerya'nın Afrika Kupası için geniş kadrosu açıklandı. -
Beşiktaş'ta Rafa Silva ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Portekizli oyuncunun yönetimden izin almadan Benfica Başkanı Rui Costa ve Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş'ta son dönemde yedek kulübesine hapsolan Alman futbolcunun takımdan ayrılmak istediğine dair Almanya basınından flaş bir iddia gündeme geldi.