Son dakika spor haberleri: Beşiktaş transfer listesini belirledi! Max Mayer, Eliaquim Mangala, Joao Mario... | BJK haberleri
Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş, gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek bir takım kurmak istiyor. Kartal, Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda yeni isimleri listesine ekledi. Transferde gündeme son olarak, Max Mayer, Eliaquim Mangala, Joao Mario gibi isimler de geldi. İşte detaylar... (BJK haberleri)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.07.2021 - 13:25
- Güncelleme Tarihi: 04.07.2021 - 16:31
Gelecek sezon tranfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 3 kulvarda mücadele edecek bir takım kurmak için kolları sıvadı. İşte Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimler...
VALENTINE ROSIER
Sabah Gazetesi muhabiri ve A Spor yorumcusu. Ogün Şahinoğlu, Sabah Sporu programında siyah-beyazlıların transfer gündemini değerlendirdi. Rosier hakkında son gelişmeleri aktardı. "Beşiktaş, Rosier için Sporting Lizbon'a toplam 4 milyon Euro'luk paket teklif yaptı. Lizbon'un istediği rakam ise 6 milyon Euro" dedi.
MAX MEYER
Gelecek sezon yaratıcı bir hücum hattına sahip olmak isteyen Beşiktaş'ın, Alman futbolcu Max Meyer için harekete geçtiği ve resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Kartal, bonservisi elinde olan Max Meyer'e 2 yıllık sözleşme teklif etti.
ROBERT SKOV
Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen Robert Skov'un menajeri aracılığıyla siyah-beyazlılara teklif edildiği öğrenildi. Geçen sezon 30 maça çıkan ve 2 gol atan Danimarkalı kanat oyuncusunun takımdan ayrılma kararı aldığı belirtiliyor.
ELIAQUIM MANGALA
Montero ile yolları ayıran ve savunmaya kaliteli bir isim transfer etmek isteyen Beşiktaş, La Liga ekibi Valencia ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki yıldız oyuncu Eliaquim Mangala'yı gündemine aldı.
HENRY ONYEKURU
Onyekuru'nun menajeri William D'Avila, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, Onyekuru'nun 5 hafta Galatasaray'dan haber beklediğini ancak kendileriyle iletişim kurulmadığını belirten D'Avila, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın masada olduğunu açıkladı.
JOAO MARIO
Beşiktaş'ın bir süredir gündeminde yer alan Joao Mario'da son dakika gelişmesi yaşandı. Spartak Moskova, Joao Mario için en ciddi teklifi iletti. Benfica'nın da istediği Joao Mario transferinde Sporting Lisbon ve Inter arasındaki temaslar durdu.
DIEGO COSTA
32 yaşındaki oyuncuya bonuslar dahil 2.9 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat teklif edildi. Ailesi Portekiz'e gitmek istediği için futbolcu Benfica'dan gelen teklifi de değerlendiriyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş 2 yabancı genç oyuncu kontenjanından birini savunmaya ayırdı. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'in genç yeteneği Raul Asencio için Real Madrid'in kapısını çaldı. Yöneticiler sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 22 yaşındaki stoper için kiralama teklifi yaptı. Eflatun-beyazlı takımın genç oyuncunun mukavelesini uzatıp transfere izin vereceği öğrenildi. -
Beşiktaş son dakika transfer haberleri: Beşiktaş yönetimi, eski takımı Athletic Bilbao'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Aymeric Laporte için harekete geçti. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri) -
Sol kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılar, Gürcü futbolcu Zuriko Davitashvili'yi kadrosuna katmak için görüşmelere hız verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, sağ kanat için Cerny hamlesi yaparken şimdi de sol tarafa dünya yıldızını getirmek istiyor. Siyah beyazlılar bu noktada Mane için girişimde bulunacak.