Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un gözdesi Salih Uçan kararını verdi!
Son dakika spor haberi: Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla başarılı bir sezon geçiren Salih Uçan'a Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un talip olduğu biliniyordu. 27 yaşındaki yıldız son kararını verdi ve imza atmaya hazırlanıyor. İşte transferin detayları... | Son dakika transfer haberleri (BJK GS TS spor haberi)
Alanyaspor ile 2020-21 sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların peşinde olduğu Salih Uçan, geleceğiyle ilgili kararını verdi.
İŞTE YENİ ADRESİ
Sabah'ın haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un başarılı bir sezon geçirmesinde başrol oynayan isimlerden biri olan Salih Uçan'ın yeni adresi netleşti.