Son dakika transfer haberi: Gedson Fernandes'ten Beşiktaş yanıtı! "Neden olmasın"
Transfer gündeminde ismi Beşiktaş'la sık sık anılan Gedson Fernandes, siyah beyazlılara yeşil ışık yaktı. Devre arasında Galatasaray'a 6 aylığına kiralık olarak Portekizli orta saha, Beşiktaş'a transferiyle ilgili olarak, "Burada yedek kalacaksam, oynayabileceğim bir takıma gitmek isterim. Gelişimim için Türkiye iyi bir alternatif” dedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
Giriş Tarihi:
Geçtiğimiz gün Portekiz basını flaş bir iddia ortaya atarak Beşiktaş'ın, sezonu G.Saray'da kiralık olarak tamamlayan Gedson Fernandes için kulübü Benfica'ya kiralama teklifi yaptığını yazmıştı. Ülke basınında Gedson ile ilgili söylentiler dün de devam etti.
Fotomaç'ın haberine göre buna göre 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfere yeşil ışık yakıp Benfica yönetimine "Burada yedek kalacaksam, oynayabileceğim bir takıma gitmek isterim. Gelişimim için Türkiye iyi bir alternatif" dediği ileri sürüldü.