Son dakika spor haberi: Beşiktaş yeni forvetini buldu! Eski Milanlı... | BJK haberleri...
Son dakika spor haberleri... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda yeni oyuncular bakan Kartal, bir dönem Milan'da da forma giyen yıldızı kadrosuna katmak istiyor. | Beşiktaş transfer haberi...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.05.2021 14:43
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Sergen Yalçın'ın favorisi Crotone'de forma giyen Simy.
Ancak sözleşme gereği sadece 1.6 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olan Simy'yi pek çok takım istiyor.
Beşiktaş yönetimi bu nedenle alternatifleri de masaya koydu. Sergen Yalçın'ın gözüne çarpan ilk isimse M'Baye Niang oldu.
1.5 milyon Euro kiralama ve satın alma opsiyonu ile Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımına gönderilen 26 yaşındaki Senegalli golcü gündeme geldi.
Al Ahli'de Rumen teknik adam Regechampf ile çalışmak istemediği için kadro dışı bırakılan Niang için bonservisini elinde bulunduran Rennes ile temas kuruldu.
63 GOL 31 ASİST
Beşiktaş'ın santrfor adaylarından M'Baye Niang, bugüne kadar profesyonel kulüp kariyerinde 287 resmi maçta görev yaptı.
Bu periyotta rakip fileleri 63 kez havalandıran Senegalli forvet, 31 de asist yaptı ve toplamda 94 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı.
M'BAYE NIANG KİMDİR?
19 Aralık 1994 yılında doğan M'Baye Niang, Al Ahli takımında kiralık olarak forma giymektedir. Forvet pozisyonunda görev yapan Fransız asıllı Senegalli millî futbolcunun bonservisi ise Rennes kulübündedir.
Kariyerinde 287 maça çıkan Niang 63 gol 31 asist atmıştır.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Orkun Kökçü, sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalmıştı. Vincenzo Italiano'nun siyah-beyazlı ekibin kaptanını sahaya süreceği maç belli oldu. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Nicolas Raskin için yeniden harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. İskoç basınında yer alan haberlere göre siyah-beyazlıların, Glasgow Rangers forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu için ocak ayında girişimlerini hızlandırması bekleniyor. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde Başakşehir'i ağırladı. Siyah-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Beşiktaş-Başakşehir mücadelesini dikkat çeken sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)