Son dakika spor haberi: Fransızlar Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'dan vazgeçmiyor!
Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın bir çok dev kulübünün radarına girdi. 20 yaşındaki kaleciyi özellikle Fransızlar çok istiyor. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (BJK haberleri)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.05.2021 01:22
Fransız ekibi Lyon'un Ersin sevdası bitmiyor. Ersin'in devre arasında gelen resmi teklifi "Beşiktaş'ın birinci kalecisiyim. Başka takıma gidip ikinci kaleci olmam" diyerek bu teklifi geri çevirmesi sonrası Fransız ekibi, ısrarını sürdürme kararı aldı. Lyon'un yanı sıra Nice'in transfer komitesi üyeleri de Galatasaray derbisini izleyip Ersin'i yakın takibe alacaklar.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı için kamp kafilesini açıkladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Beşiktaş'ta kaptan Orkun Kökçü sakatlığı sebebiyle Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı ekipte Italiano'nun kaptanın yokluğunda Fabio Miretti'yi değerlendireceği aktarıldı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)