Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında Atiba'nın golüne VAR engeli! Domagoj Vida...
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Çaykur Rizespor-Beşiktaş mücadelesinin 44. dakikasında siyah-beyazlıların Atiba ile bulduğu gol, elle oynama gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.04.2021 21:28
- Güncelleme Tarihi: 28.04.2021 21:37
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında lider Beşiktaş, Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşı karşıya geldi.
Mücadelede durum siyah-beyazlılar lehine 1-0 iken, 44. dakikada Atiba Hutchinson skoru 2-0'a getiren golü kaydetti.
Kanadalı yıldızın attığı bu gol, pozisyon öncesinde Domagoj Vida'nın elle oynadığı gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi.
İşte o pozisyon:
*Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.
DİĞER HABERLER
-
Euro Club Index, Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonunda şampiyon olması beklenen takımı ve tüm kulüplerin sezon sonunda ulaşacağı tahmini puanları açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak son 5 maçın 3'ünde puan kaybetmiş oldu. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı ve deplasman karnesindeki kötü gidişatı sürdürdü. Dış sahada oynadığı ilk 5 maçta yalnızca 4 puan toplayan siyah-beyazlılar, son 5 sezonun en düşük deplasman performansını sergilerken İtalyan basını da Vincenzo Italiano yönetimindeki Kartal'ın puan kaybını gündemine taşıdı.