Son dakika spor haberi: Sivasspor - Beşiktaş maçına ışık engeli! Fırat Aydınus'tan flaş karar...
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 78. dakikasında Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda ışık problemi yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ise oyuncularla görüşerek maçı devam ettirdi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (BJK haberleri)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.04.2021 20:45
- Güncelleme Tarihi: 20.04.2021 21:13
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadelenin 78. dakikasında yaşanan ışık olayı karşılaşmaya damga vurdu. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda ışıkların azalması sonucunda maç bir süre durakladı. Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ise oyuncularla görüşerek, maçı devam ettirdi. Aydınus, "Bu şekilde oynamak isterseniz oynatalım yoksa ışıkların gelmesini bekleyelim" önerisinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu için flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinin, kritik mücadelede başarılı oyuncuyu tribünden takip edeceği öne sürüldü.