Beşiktaş'ta N'Koudou Fenerbahçe derbisinde yok
Süper Lig'in 32. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'un konuğu olan Beşiktaş'ta Georges-Kevin N'Koudou, gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.07.2020 00:59
- Güncelleme Tarihi: 14.07.2020 01:57
Beşiktaş'ta Georges-Kevin N'Koudou Fenerbahçe derbisi öncesi cezalı duruma düştü.
Süper Lig'de bu sezon üç kez sarı kart görerek ceza sınırında olan N'Koudou, BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının 80. dakikasında sarı kartla cezalandırıldı.
Bu kartla cezalı duruma düşen Fransız oyuncu, ligin 33. haftasında Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu için flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinin, kritik mücadelede başarılı oyuncuyu tribünden takip edeceği öne sürüldü.