Beşiktaş'tan TFF ve UEFA'ya flaş çağrı!
Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, sosyal medya hesabından Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA'ya çağrıda bulundu. Dalgakıran, profesyonel futbolcuları eski normalin sözleşmeleri ile korumanın doğru olmadığını dile getirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.05.2020 - 17:29
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, diğer birçok kulüp gibi corona virüsü salgınında ekonomik olarak etkilenmiş ve oyuncularına maaş indirimi talebinde bulunmuştu. Başta yabancılar olmak üzere çoğu futbolcunun bu talebi reddettiği öğrenilirken, siyah-beyazlıların ikinci başkanı Adnan Dalgakıran, sosyal medya hesabından TFF ve UEFA'ya çağrıda bulundu.
Adnan Dalgakıran, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bütün dünyada işsizlik hızla yayılırken, şirketler ve kurumlar ayakta kalmak için, ücretsiz izin, eksik ücret, kısa çalışma gibi uygulamalara gidebilirken, milyon dolarlık profesyonel futbolcuları eski normalin sözleşmeleri ile korumak doğru değil. Kulüpler yangın yerine dönmüş, ayakta kalma savaşı verirken, insan sağlığından sonra en önemli konu eski sözleşmelerin kulüplere yerine getiremeyecekleri mali yükler yüklemesi. Dünyada herkes maddi olarak etkilenirken profesyonel futbolcuların bundan etkilenmemesi düşünülemez. TFF ve UEFA önce insan sağlığını sonra da kulüplerin hayatını nasıl sürdürebileceğine odaklanmalı. Profesyonel sporcuların da çalışma hayatındaki diğer profesyonellerden farkı olmadığının bilmesi ve içinde bulunduğumuz şartların bilinci ile hareket etmesi gerekir." ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşım:
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Kulübü tarafından hayata geçirilen ‘İyiliğe Kanat Aç' projesi kapsamında Elazığ’a gelen heyet, kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek sosyal sorumluluk çalışmalarına destek verdi. -
Ara transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş; stoper, sağ bek ve sol bekte görev alabilen Strahinja Erakovic için Rus ekibi Zenit’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 1-0 mağlup ederek devre arasına 3 puanla girdi. Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın maçın ardından transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş'ta taraftarlar, takımdan ayrılmak istediği için antrenmanlara çıkmayan ve 48 gün sonra maç kadrosuna alınan Rafa Silva'ya tepki gösterdi.