Mağazalar geçici olarak kapatıldı!
Beşiktaş, resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.03.2020 00:40
Beşiktaş, resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı. Twitter'dan yapılan açıklamada, internet satışlarının devam ettiği belirtilip şöyle denildi: "Kartal Yuvası mağazaları, taraftarlarımız ile çalışanlarımızın tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmaları amacıyla geçici olarak kapatılmıştır. Mağazalarımızın kapalı olacağı dönemde çalışanlarımızın haklarının korunacağının bilinmesini isteriz."
BEŞİKTAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMASI
Siyah-beyazlı kulüp dün Dünya Beşiktaşlılar Günü'nü (19 Mart) kutladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından kutlama paylaşımları yapıldı. Özellikle instagram'da taraftar görüntülerinin yer aldığı bir video yayınlandı ve "Dünyanın dört bir yanından gösterdikleri sevgiyle Beşiktaş'ı var eden büyük taraftarımıza minnettarız. #Dünya BeşiktaşlılarGünü" ifadeleri kullanıldı. Paylaşımlar, Beşiktaşlı taraftarlardan onbinlerce beğeni ve yorum aldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı. -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı.