Abdullah Avcı: Savaşamadık
Beşiktaş'ın hocası Abdullah Avcı şöyle konuştu: "Derbilerde top oyunda çok kalmıyor. 46 dakika kalmış. Bireysel birçok oyuncunun performansından memnun değilim. Böyle bir oyun olamaz."
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.12.2019 07:40
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbolcularına tepkiliydi. Derbilerde oyunun çok fazla durduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Derbilerde top oyunda çok kalmıyor, 46 dakika kalmış. İki takım da oyuna girmiyor. Onlar topa sahip olduklarında biz geç kaldık. Rakip bizden fazla mücadele etti, fazla koştu. Bireysel birçok performanstan memnun değilim. Rakip kazandı, daha fazla mücadele ederek, daha fazla kilometre yaparak, daha fazla istedi" ifadelerini kullandı.
BU İŞ TEMASSIZ OYNANMAZ
Avcı, savaşamadıklarının altını çizerken, "Oyun yoktu. Bu performansla, temas etmeden oyun oynanmıyor. Oyun disiplininden kopamazsın, Beşiktaş takımısın sen. Böyle bir oyun yok. Mücadeleyi fazla eden kazandı. Bu oyun hatalar oyunudur, bazen takım olarak, bazen bireysel olarak yaparsın. Çalışmalarla bunu minimuma getirmek zorundasın. Şu anda ne karar alabilirsin ki? Mevcuttan nasıl maksimum alacağımıza bakacağız. Burak sakatlanarak çıktı. İnşallah bir şeyi yoktur" dedi.
AVCI'NIN İLK DERBİSİYDİ
Teknik direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın başında ilk kez F.Bahçe derbisine çıktı. Tecrübeli hoca, daha önce Trabzon ve G.Saray'la oynamıştı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. -
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için yeniden Nicolas Raskin'i gündemine aldı. Rangers forması giyen 25 yaşındaki Belçikalı oyuncu için vatandaşı Leandro Trossard'ın da transfer sürecinde devreye gireceği belirtildi. -
Beşiktaş’ta Serdal Adalı başkanlığındaki yeni yönetimde görev dağılımı belli oldu. Siyah-beyazlılarda Murat Kılıç ikinci başkan olurken, Leman Özgür Rodoplu ve Mithat Görkem Aksoy asbaşkanlık görevine getirildi. Futbol komitesinin yapısı da netleşti. -
Beşiktaş’ta hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.