Vida Abdullah Avcı'nın önerisini kabul etmedi
Abdullah Avcı, ödemeleri yapılmadığı için borçsuzluk kağıdını imzalamayan Vida'ya isterse kendisini de dinlendirebileceğini söyledi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.11.2019 15:30
Abdullah Avcı'nın sürekli forma verdiği bazı oyuncuları Portekiz'e götürmeme kararı alırken, Ödemeleri yapılmadığı için borçsuzluk kağıdını imzalamayan Vida'ya isterse kendisini de dinlendirebileceğini söyledi.
Vida'nın ise "Hayır, oynamak istiyorum" dediği ve Necip'in 11'de olmasına rağmen sahaya ödül olarak kaptan çıktığı belirtildi. Bu arada Hırvat oyuncunun kaybedilen Braga maçından sonra çok üzgün olduğu ve takım arkadaşlarına "Her şeye rağmen bu maçı kazanmamız gerekiyordu" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
GELECEĞE NEFES OL ÇAĞRISI YAPTILAR
Beşiktaş Kulübü, taraftarları "Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında fidan dikme kampanyasına destek olmaya davet etti. Açıklamada, " Bağışta bulunmak isteyenler gelecegenefes.com internet sayfası üzerinden Türkiye'nin istenilen bölgesinde dikilecek 5 kadar ağaca kendisinin ve aile bireylerinin isimlerini vererek fidan sahiplenip bağış yapabilecek" ifadeleri kullandı. Proje sayesinde 11 Kasım Pazartesi günü saat 11.11'de, 81 ildeki 2023 noktada tam 11 milyon fidan toprakla buluşacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Vincenzo Italiano, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Beşiktaş, evinde Crystal Palace ile kozlarını paylaştı. Siyah beyazlılar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada İngiliz ekibiyle 2-2 berabere kaldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ara transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Newcastle United forması giyen Joe Willock için ısrarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların, yıldız orta saha için gözden çıkardığı bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Beşiktaş, evinde Crystal Palace ile kozlarını paylaştı. Siyah beyazlılar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada İngiliz ekibiyle 2-2 berabere kaldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)