Flamengo Beşiktaşlı yıldız Babel için teklifte bulundu
Brezilya Ligi takımlarından Flamengo, Babel’in transferi için Beşiktaş’a 4 milyon euroluk bonservis bedeli teklif etti
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.06.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 29.06.2018 02:05
Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanmaya devam ediyor. Genç oyuncular Dorukan Toköz ve Güvenç Yalçın ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, bir yandan kadroya takviyeler için çalışırken diğer yandan da mevcut oyuncular için gelen teklifleri değerlendiryor. Öncelikli olarak Vagner Love ve Negredo'yu elden çıkartmayı planlayan Beşiktaş; Pepe, Babel, Quaresma ve Vida için gelen ya da gelecek olan teklifleri de değerlendirecek.
Birçok takımdan teklifler alan siyah-beyazlıların kapısını çalan son takım Brezilya Ligi takımlarından Flamengo oldu. İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticiler ile gerçekleştirilen görüşmede Babel için Beşiktaş'a 4 milyon euro'luk bir teklif sunuldu. Babel için Flamengo'dan gelen teklifi reddeden Beşiktaş, Hollandalı yıldızın bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi ve bu rakamın altında gelen teklifleri değerlendirmeme kararı aldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Kocaelispor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah beyazlılarda sakatlığını atlatan Orkun Kökçü takımla çalışmalara başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Braga forması giyen 32 yaşındaki Ricardo Horta'yı kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı ileri sürüldü. -
EuroLeague'in 4. haftasında Beşiktaş, Baskonia'yı 92-84 mağlup ederek turnuvadaki 2. galibiyetini aldı. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)