Ocak operasyonu! 4 yolcu...
Kadroya giremeyen 4 oyuncudan kurtulmak isteyen yönetim çeşitli formüller üzerinde duruyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.12.2017 10:48
Beşiktaş Yönetimi mali külfet oluşturan ve kadroda düşünülmeyen 4 oyuncu için kolları sıvadı. Şenol Güneş'in takımda düşünmediği M.Pektemek, Aras Özbiliz, Boyko ve Veli Kavlak'a verilen yıllık ücretler sorun oluştururken yönetim bu oyuncuları devre arası göndermenin planlarını yapıyor.
EN DÜŞÜĞÜ 1 MİLYON EURO
Beşiktaşlı oyunculardan Mustafa Pektemek'e yıllık 1.6 milyon Euro, Boyko'ya 1 milyon Euro, Aras Özbiliz'e 1.5 milyon Euro, Veli Kavlak'a da 1.1 milyon Euro gibi rakamlar ödeniyor.
BİRÇOK KULÜP PEŞLERİNDE
Ukraynalı kaleci Boyko'ya başta ülkesinden olmak üzere Yunanistan ve Rus takımlarından teklif geliyor. Aras'ı Anadolu takımları isterken, M.Pektemek ve Veli için de teklifler geliyor.
TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK
Bu futbolcuların yıllık ücretlerinin yüksekliği nedeniyle gitmek istemediği biliniyor. Yönetimin bu oyuncuları satamadığı takdirde yıllık alacaklarının bir kısmını ödeyerek kiralık vermesi planlanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Leandro Trossard, siyah-beyazlılardaki günlerine dair açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine ilişkin konuşan Belçikalı yıldız, Türkiye'ye gelme sebeplerinden biri olarak Vincenzo Italiano'yu gösterdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Orkun Kökçü'den, siyah beyazlılara müjdeli haber geldi. 25 yaşındaki yıldız ismin takımla çalışmalara başladığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Celtic'e konuk olacak. Kritik karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Sascha Stegemann'ın yöneteceği açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)