Conte'den flaş Beşiktaş açıklaması
Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sahasında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalarak grubunu 2'inci sırada tamamlayan Chelsea'de Antonio Conte maç sonu yaptığı açıklamada olası rakiplerini değerlendirdi. İtalyan teknik adam, Chelsea olarak kimseden korkmadıklarını belirtirken yinede "Rakiplerimiz arasında Barcelona, PSG ve Beşiktaş gibi güçlü takımlar var" dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06.12.2017 13:39
"LİDER BİTİRMEK ÇOK DA AVANTAJLI DEĞİL"
Grubu lider bitirmenin her zaman çok da avantajlı olmadığını belirten Conte, "İtalyan Milli Takımının başında Avrupa Şampiyonası'nda grubumuzu lider bitirmiştik. Ama ona rağmen önce İspanya ardından Almanya ile karşılaştık. Almanya'ya elenmemiş olsaydık Fransa ile oynayacaktık. Lider bitirmek çok da önemli değil. Önemli olan bir üst tura yükselmek ve bizde bunu başardık. Buda bizi mutlu etti" şeklinde konuştu.
İngiltere Premier Ligi'nden Manchester United, Manchester City ve Tottenham'ın gruptan lider olarak çıkmasını da değerlendiren Conte, "Bu durum Premier Lig'in kalitesini gösteriyor. Umarım bu yıl finalde 2 İngiliz takımı oynar" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için Juventus forması giyen Teun Koopmeiners'i gündemine aldı. Siyah-beyazlıların 28 yaşındaki Hollandalı yıldız için 16 milyon euroluk bir hamle yapmayı planladığı öne sürüldü. -
Beşiktaş'ın borcu, 27 milyar 521 milyon 43 bin 733 lira olarak açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah beyazlıların Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Adalı, "Hakemler dosyası" soruşturmasının ardından MHK ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
EuroLeague'in 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Barcelona'ya 95-82 mağlup oldu.