Kiev'e bambaşka Kartal
Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine Galatasaray derbisinin kadrosundan oldukça farklı bir 11’le çıkacak.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.09.2016 - 09:55
- Güncelleme Tarihi: 13.10.2016 - 16:13
Türkiye'yi Devler Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, bugün B Grubu ikinci karşılaşmasında Dinamo Kiev'i Vodafone Arena'da konuk edecek.Spor Toto Süper Lig'de haftayı 2-2'lik Galatasarayberaberliğiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam sahaya süreceği kadroda derbinin 11'inden önemli değişikliklere imza atacak. İlk olarak derbide ortaya koyduğu performansla beklenenin altında bir görüntü sergileyen Gökhan Gönül'ü kulübeye çekecek olan Güneş, bu ismin yerine Andreas Beck'e forma verecek. Sarı-Kırmızılılar karşısında takımına yeteri kadar katkı sağlayamayan Olcay Şahan'ın yerine ise 11'de Adriano Correia görev alacak.
Tolgay Arslan sürprizi
Sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un probleminin sürmesi nedeniyle bu ismi de kenara alacak olan teknik direktör Şenol Güneş, derbide 10 numara hattında oynattığı Ozzie'nin yerine Anderson Talisca'yı sahaya sürecek. Ek olarak Atiba'nın ön liberodaki partneri olarak Tolgay Arslan'ı belirleyen 64 yaşındaki teknik adam, son haftaların başarılı ismi Gökhan İnler'i ise bu karşılaşmada hafif sakatlığı sebebiyle yedek soyunduracak.
Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda?
Cenk Tosun kulübeye
Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 5 Süper Lig mücadelesinde 5 gollük performans sergileyen Cenk Tosun'un, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine kulübeden başlaması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, milli yıldızın yerine Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı ilk 11'de görevlendireceği bildirildi.
(Fanatik)
DİĞER HABERLER
-
Kartal’ın teknik patronu, “Rafa Silva hazır olmadığı için kadroda olmak istemedi” derken Portekiz basınındaki Rafa’ya dayandırılan haberde “Kimseye oynayamayacağnı bildirmedi” ifadeleri kullanıldı -
Beşiktaş'ta Trabzonspor derbisinde de kadroya alınmayan Rafa Silva ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyuncuyla ilgili, son olarak Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK transfer haberleri -
Premier Lig'de Manchester United forması giyen ve adı Süper Lig'den Beşiktaş ile Fenerbahçe ile anılan Kobbie Mainoo ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Ruben Amorim, İngiliz orta sahanın ayrılık ihtimaline dair konuştu. İşte o açıklamalar... -
Son dakika BJK-TS haberleri: Ocak ayında açılacak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Trabzonspor, sol kanat transferinde karşı karşıya geldi. Brezilya basınından gelen haberlere göre iki Süper Lig devinin oyuncu için temaslara başlaması an meselesi. İşte detaylar...