Fikret Orman: G.Saray ve F.Bahçe’yi geçtik
“Daha önce aramızda aleyhimize büyük fark vardı. Ancak son dönemde yaptığımız çalışmalar ve atılımlarla onları yakaladık. Ben daha üst seviyede olduğumuzu düşünüyorum”
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.03.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24.03.2016 09:26
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Çanakkale Valisi Hamza Erkal'ı ziyaret etti. Orman burada yaptığı açıklamada, "Çanakkale'de isminibulabildiğimiz 22 sporcumuz savaştı ve şehit düştü. Burada onları anabileceğimiz bir anıt yapmak istiyoruz. Bu insanların kanlarıyla bu ülke kurtuldu. Bizim de sporcularımızın şehit edilmiş olduğunun gururunu herkes bilsin istiyoruz. Burada bulunmamın diğer amacı da çocuklar için bir tesis yatırımı yapmak" dedi. Derbinin ertelenmesi sonrası Aziz Yıldırım ve Pereira arasında geçen konuşmayla ilgili soru üzerine "Konun muhatabı Federasyon. Onlardoğru kararı verirler" diyen Orman, terör olayları nedeniyle Vodafone Arena'nın açılışının ertelenip, ertelenmeyeceği ile ilgili soruyu ise tek kelimeyle cevapladı: "Asla."
BİZ DAHA ÜST SEVİYEDEYİZ
Beşiktaş Başkanı, yaptıkları tesisleşme çalışmalarıyla ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yakaladıklarını da vurguladı. Orman, "Daha önce ezeli rakiplerimize büyük fark oluşmuştu. Ancak şimdi onları yakaladık. Yapmış olduğumuz çalışmalarla daha üst seviyede olduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
O SENE BU SENE
Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği'nin galasına katılan ve burada çocuklarla da yakından ilgilenen Orman, "Zorlukları aşıyoruz. Vodafone Arena ile birlikte evimize dönüyoruz. O sene bu sene... İnşallah şampiyonluk kupasını evimize getireceğiz" mesajını verdi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul kararı alındı. Mevcut başkan Serdal Adalı'nın aday olmasının beklendiği kongrenin tarihi 4 Ekim oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Erzurumspor FK'yi konuk edecek Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından maçın hazırlıklarına başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında resmi hesabından açıklama yaptı. -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki derbide Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş, Dusan Vlahovic ile ilgili gelişmeyi bekliyor. Sırp oyuncu ile Milan Skriniar arasında çıkan tartışmada, Vlahovic'in yaptığı hareket gündem olmuştu. Yıldız forvetin bu sebeple alabileceği ceza duyuruldu.