Beşiktaş GAİN Vitto Brown'ı transfer etti
Beşiktaş GAİN, ABD'li uzun forvet Vitto Brown ile sözleşme imzalandığını duyurdu.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.07.2025 - 14:34
İSTANBUL (AA) - Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı, ABD'li uzun forvet Vitto Brown ile sözleşme imzalandığını duyurdu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, 30 yaşındaki basketbolcu, 2025-2026 sezonunda Beşiktaş'ta yer alacak.
Kariyeri boyunca ABD, İspanya, Fransa ve Türkiye'de çeşitli kulüplerde görev alan Brown, son olarak Fransa'nın Monaco takımında forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Tur C Grubu'nda perşembe günü Bosna Hersek ile oynayacağı maç öncesi medya günü yapıldı. -
EuroLeague'de bu akşam 21.30'da Monaco deplasmanına konuk olacak Anadolu Efes sakatlıkları bulunan isimlerin son durumu açıkladı. İşte detaylar... -
Euroleague'in 13. haftasında Anadolu Efes, Monaco'ya 102-66 mağlup oldu. -
Dünya Kupası Elemeleri için toplanan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman Dünya Kupası hedeflerinden bahsetti.