Ergin Ataman'dan Galatasaray'a EuroLeague hedefi: "Daha büyük başarılar için çalışılmalı"
Panathinaikos Başantrenörü ve Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın teknik patronu Ergin Ataman, Galatasaray Basketbol Takımı'nın Unicaja Malaga'ya kaybettiği FIBA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.05.2025 - 22:55
Ataman, Galatasaray'ın finaldeki mağlubiyetine rağmen önemli bir başarıya imza attığını belirterek, "Önemli bir turnuvada final oynamak, bence Galatasaray basketbol takımı için bir başarı. Ancak, bu noktada kalmamalılar. Galatasaray, Avrupa'nın en büyük spor kulüplerinden biri ve basketbol konusunda çok daha büyük hedeflere ulaşmalı" dedi.
Yönetimin bu yönde bir hedefe sahip olduğunu vurgulayan Ataman, "Gördüğüm kadarıyla Galatasaray yönetiminin basketbol için hedefi EuroLeague. Bu hedef doğrultusunda çalışılması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah, Galatasaray taraftarları için daha güzel günler gelir" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Gain, EuroCup'ın 3. haftasında kozlarını paylaştığı Niners Chemnitz'i 93-88 mağlup etti. Böylelikle siyah beyazlılar turnuvada 3. maçındaki 2. galibiyetini elde etti. -
Fenerbahçe Opet, FIBA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında deplasmanda Valencia Basket'i uzatmada 75-72 mağlup etti. -
EuroLeague'in 5. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Bayern Münih'i konuk etti. Sarı lacivertliler mücadeleden 88-73'lük skorla galip ayrıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket, pota altını güçlendirmek adına önemli bir transfere imza attı.