Galatasaray Nef Corey Walden'ı kadrosuna kattı
Galatasaray Nef takımını güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip basketbol branşını güçlendirmek için en son Bayern Münih forması giyen Corey Walden'ı kadrosuna kattı.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.07.2023 16:16
Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray Nef, bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılı ekip, son 2 sezonu Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'de geçiren oyun kurucu Corey Walden'i 1+1 yıllığına renklerine bağladı. Sarı-kırmızılı ekibin sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 1,88 m boyundaki tecrübeli oyun kurucu Corey Walden'a Galatasaray Ailesi'ne hoş geldin diyor, parçalı formamız altında başarılarla dolu bir yıl diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
30 yaşındaki tecrübeli basketbolcu, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 34 Almanya Ligi, 29 EuroLeague karşılaşmasında parkeye çıktı. Walden, EuroLeague'de 8.8 sayı, 1.8 ribaunt, 2.3 asist istatistikleri ile oynadı.
Sarı-kırmızılı ekip, daha önce Miralem Halilovic, Akwasi Yeboah, Jonah Radebaugh, Buğrahan Tuncer, İsmet Akpınar ve Samet Geyik'i kadrosuna dahil etmişti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Tarfin, EuroLeague'in 5. haftasında evinde Zalgiris ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler seyircisi önündeki maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. İki takım arasındaki müsabakayı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Türk Telekom, sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 88-63 mağlup ederek sezona 3'te 3 ile başladı. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. haftasında Trabzonspor, sahasında Bordo Bandırma'yı 83-80 mağlup etti. -
Galatasaray Çağdaş Faktoring, Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında Çimsa ÇBK Mersin'i mağlup etti.