Ergin Ataman'dan Brose Bamberg maçı yorumu
THY Avrupa Ligi'nin 26. haftasında 15 Mart Perşembe günü deplasmanda Alman ekibi Brose Bamberg ile karşılaşacak Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, prestij maçı da olsa kazanmak istediklerini belirrti.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.03.2018 - 20:02
- Güncelleme Tarihi: 13.03.2018 - 20:03
Ergin Ataman, mücadelenin iki takım için de prestij niteliği taşıdığını belirterek, karşılaşma hakkında şunları kaydetti:
"Yine de tabii ki biz kazanmak istiyoruz. Türkiye Ligi'ndeki performansımızı THY Avrupa Ligi'ne yansıtmakta sıkıntı çekiyoruz. Özellikle Zoran Dragic'ten sonra Krunoslav Simon'un da yine bu maçta da oynayamayacak olması, bizi rotasyonda ve klasik oyun düzenimizde zorluyor. Ama lig kadromuzla Almanya'dan galibiyetle dönmeye çalışacağız."
Lacivert-beyazlı ekibin genç oyuncusu Yiğitcan Saybir de THY Avrupa Ligi'nde her maçın önemli olduğunu vurgulayarak, "Her maç zorlu geçiyor, Brose Bamberg maçı da zorlu bir deplasman karşılaşması olacak. Hedefimiz bu maçtan galibiyet ile ayrılmak. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."değerlendirmesini yaptı.
DİĞER HABERLER
-
NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün'ün performansı Houston Rockets'a galibiyeti getirmedi. Milli basketbolcu, mücadeleyi 17 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve 3 top çalmayla oynadı. -
Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5. haftasında sahasında ağırladığı Türk Telekom'u 92-84 yendi. İşte detaylar... -
Anadolu Efes, EuroLeague'nin 6. haftasında sahasında Fenerbahçe Beko ile kozlarını paylaştı. Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan Türk derbisini sarı lacivertliler 79-69 kazandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 5’inci haftasında Trabzonspor, sahasında Anadolu Efes’e 74-81 mağlup oldu.