Medipol Başakşehir, Göztepe maçına hazır
Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe ile yarın evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
- İstanbul Başakşehir FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.10.2019 20:46
Başakşehir Futbol Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre turuncu-lacivertli takımın antrenmanında, tedavisi süren Edin Visca, idmanın bir bölümünde takımla çalıştı.
Futbolcuların ısınma ile başladığı idman, 5'e 2 pas oyunu ile devam etti. Geniş alanda pas çalışmasının ardından yapılan orta-şut çalışmasıyla idman sona erdi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir, konuk ettiği Gaziantep FK'yı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir FK, evinde Gençlerbirliği'ni farklı mağlup etti. İşte detaylar... -
Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Normalde Başakşehir olarak çok kabul edeceğimiz bir şey değil ama bugün için realist bakmam gerekiyorsa iki taraf da sadece 1 puanı hak etti diyebilirim" dedi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Cihan Aydın oldu.