Başakşehir ve Beşiktaş 25. randevuda
Ligin ikinci yarısında yenilgi almayan tek takım olan ve son 3 maçını kazanan Beşiktaş, şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir'e konuk oluyor. 2 takımın da hedefi 3 puan. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.
- İstanbul Başakşehir FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2018 - 12:02
- Güncelleme Tarihi: 17.03.2018 - 12:02
Son 6 maçta yalnızca 2 kez kazanan ve son deplasman karşılaşmasında Alanyaspor'a 4-1 mağlup olan Başakşehir ivme kaybetmiş durumda. Bu maç öncesinde turuncu-lacivertli ekipte takımın önemli isimlerinden Epureanu kırmızı kart, Emre Belözoğlu da sarı kart cezalısı. Rakibine karşı oynadığı son 3 maçta bileği bükülmeyen Abdullah Avcı'nın ekibinde, sahasında oynadığı mücadelelerde ise Beşiktaş'a yalnızca 1 kez kaybetti. Başakşehir'in sahasındaki 10 maçın 5'i berabere biterken, 4 mücadeleden ise Başakşehir galibiyetle ayrıldı. İki takım toplamda ise 24 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Başakşehir'in 5, Beşiktaş'ın ise 6 galibiyeti bulunuyor. 13 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.
Pepe ve Tosic'in durumu belirsiz
Zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta Quaresma'nın cezası devam ediyor. Siyah-beyazlıların savunmasının önemli isimleri Tosic ve Pepe, sakatlıkları nedeniyle Bayern Münih karşısında forma giymemişti. 2 futbolcudan Tosic'in bu maçta oynaması beklenirken, Pepe'nin durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak.
Yarın saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.
DİĞER HABERLER
-
RAMS Başakşehir FK, Süper Lig 16. haftasında Samsunspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına, salonda gerçekleştirdiği kuvvet antrenmanıyla başladı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Rams Başakşehir'in, Fenerbahçe ile 1-1 kaldığı maçta gol atan Bertuğ Yıldırım'a flaş bir yorum geldi. Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı, mücadelede sonrası Bertuğ Yıldırım'ın paylaşımına sürpriz bir yorum yazdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan RAMS Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.