Osmanlıspor'un ilk 11'i belli oldu
UEFA Avrupa Ligi’nde Osmanlıspor, Son 32 turunda 0-0’ın rövanşında Olympiakos’la Başkent’te tura çıkıyor. Mor-sarılılar yine bir tarih yazmak için Yunan devine meydan okuyacak. Maçın başlamasına dakikalar kalırken temsilcimizin ilk 11'i de belli oldu.
- Avrupa Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.02.2017 - 18:29
- Güncelleme Tarihi: 23.02.2017 - 18:55
Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi Son 32 turunda bugün Olympiakos'la tarihi rövanşa çıkıyor. Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak tarihi karşılaşmayı, Macaristan'dan Istvan Vad yönetecek. Temsilcimiz ilk maçta aldığı 0-0'lık sonucun avantajıyla, ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselerek, büyük bir başarıya imza atmaya çalışacak. Morsarılılar'da sakat olan Nijeryalı yıldız forvet Aminu Umar, ilk maçtaki gibi rövanşta da oynayamayacak.
BROWN VE MARİN MÜJDESİ
Yunanistan'da en yakın rakibi Panionios'un 10 puan önünde şampiyonluğa koşan kırmızı-beyazlılar'da ise önemli eksikler dikkat çekiyor. İlk maçta kırmızı gören Brezilyalı stoper Viana ile Çin'de T.Teda'ya transfer olan 15 golle bu sezon takımın en skorer ismi Nijeryalı golcü Ideye Brown'ın yanı sıra kadroya alınmayan Trabzonsporlu eski orta saha Marko Marin forma giymeyecek. İlk maçta görev alan Cardozo ile cezası nedeniyle oynamayan Sivassporlu eski stoper Manuel da Costa kadroda yer alıyor.
KOMŞU'YA ÜSTÜNÜZ
Yunan ve Türk takımları daha önce 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 9'unu Türk, 4'ünü Yunan ekipleri kazandı, 7 karşılaşma da berabere bitti. Olympiakos ise temsilcilerimizle 4 maç yaparken sahadan 2 kez yenilgi, birer kez de galibiyet ve beraberlikle ayrıldı.
NASIL TUR ATLARIZ?
Tüm galibiyetler Osmanlıspor'a tur için yetecek. Olympiakos'un galibiyeti veya gollü beraberlikte tur atlayan Yunanistan temsilcisi olacak. İlk maçtaki gibi 0-0'lık eşitlik halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek.
STAT: Osmanlı
HAKEMLER: Istvan Vad, Istvan Albert, Peter Berettyan (Macaristan)
OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Ndiaye, Musa Çağıran, Bifouma, Maher, Regattin, Webo
OLYMPİAKOS: Leali, Figueiras, Da Costa, Botia, Cissokho, Retsos, Martins, Seba, Fortounis, Elyounoussi, Ansarifard.
DİĞER HABERLER
-
Brann Teknik Direktörü Freyr Alexandersson, 4-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Norveç temsilcisi Brann'a konuk oldu. Brann'da Eivind Helland, En-Nesyri'ye yaptığı hareket sonucu oyundan atıldı. İşte o anlar... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Young Boys deplasmanına konuk olan Lille'de milli kaleci Berke Özer yine penaltı kurtardı. İşte detaylar... -
UEFA Avrupa Ligi'nde 6. hafta maçları tamamlandı. İşte gecenin sonuçları... | Son dakika spor haberleri