Negredo kaybediyor!
11 Şubat 2018, Pazar

METİN TEKİN

Negredo kaybediyor!

Yoğun fikstür öncesi Karabükspor maçı Beşiktaş için kolay bir futbol akşamı oldu. Açıkçası dün sahada iki taraftan bahsetmek çok zordu. Beşiktaş'ın yaptıkları ve yapamadıkları... Dünkü 90 dakikanın hikayesi buydu. Çünkü Karabükspor, siyah-beyazlı takıma karşı ne direnebildi ne de gollere tepki verebildi.
Beşiktaş açısından baktığımızda belki kolay maçtı ama aslında bazı oyuncular için çok önemliydi. Mesela Negredo... Sahada kaldığınız 56 dakikada 3 net pozisyondan yararlanamazsanız rekabete girdiğiniz yeni transfer Vagner Love'a formayı yavaş yavaş bırakıyor gibi gözükürsünüz.
Şenol hocanın saha içi müdahalelerine baktığımızda oyun performansına göre değil gelecek maçlara göre hareket ettiğini gördük. Medel'i orta sahada Atiba ile beraber görmek önemliydi. Bunu daha önce Osmanlıspor maçında yaşamıştık. Medel çabuk oyunuyla iyi iş çıkarmıştı. Dün de olumlu sinyaller verdi. Bu ikiliyi Bayern karşısında da izleyebiliriz.
Dün akşamdan kalanlar; Talisca'nın usta işi dokunuşlarla kaydettiği güzel golleri... Negredo'nun kaçırdıkları ve Vagner Love'ın ilk golleriyle tribünleri coşturması... Oğuzhan diriydi ama Karabük karşısında tam olarak istediklerini yapamadı.
3-0'dan sonra Beşiktaş'ın oyunu düşürdüğünü gördük ama yine de usta ayaklarıyla 2 gol daha buldu. Ligde ilk etapta Başakşehir-Fenerbahçe maçı önemli. Ardından Beşiktaş'ın gideceği Konya deplasmanı var. Konyaspor'un ligdeki yeri yanıltıcı olur. Konyaspor maçı çok zorlu geçecektir. Ardından Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçı oynanacak. Elbette Şampiyonlar Ligi, ligden çok daha farklı olacaktır.
BİZE ULAŞIN