Çalışmadığı yerden geldi!
21 Şubat 2018, Çarşamba

FATİH DOĞAN

Çalışmadığı yerden geldi!

Şenol Güneş; Bayern Münih karşısında Boateng ve Hummels ikilisini bozmak adına farklı stiliyle kaotik bir fırsatçılık oluşturmak için Vagner Love sürprizini hazırladı.
Şenol Güneş; adalesi zorlayan Gökhan Gönül'le Coman karşısında sürpriz yaşamamak için Adriano'yu sağ beke kaydırdı.
Şenol Güneş; Lewandowski etrafına dizilmiş hücum gücü yüksek Bayern ofans hattını durdurmak için Vida'yı stoper başlatıp Medel'i orta sahaya aldı. Ancak asıl sürpriz Şenol Güneş'in çalışmadığı yerden geldi! Vida 16'da daha maçın başında kırmızı kart görerek bütün planları altüst etti. "11'e 11 bu deplasmandan nasıl çıkarız?" sorusuna cevap bulmakta zorlanırken Şenol Güneş 11'e 10 kalan takımıyla çözüm üretemedi.
Üstüne üstlük Caner'in vasatı aşamayan oyunu vardı. Sol bek etkisiz kaldı. Adriano, Coman'ı kaçırdığında ilk golün yolunu açtı ve beklentilerin çoktan gerisinde kaldı. İnişli çıkışlı performansıyla Fabri anlamsız bir heyecan içindeydi.
Quaresma ve Babel eksik takımı kollamaktan özelliklerini sahaya yansıtamadı.
Pepe-Vida ikilisinin verimsizliğini biliyorduk ancak bu kadar çabuk çözüleceğini kimse beklemiyordu. Her şeye rağmen Vagner Love ilk yarıda karşı karşıya kaldığı golü atsa o 1 golün etrafına 10 kişiye rağmen yeni umutlar örülebilirdi. Şenol Güneş'in defansif kaygıları öne aldığı ve tercihlerini etkilediği deplasman Bayern Münih... Bu yüzden hamlelerini hücumdan ziyade tedbirler üzerine yapması kaçınılmaz bir durum. Ancak Atiba-Medel ikilisinin olmayacağı anlaşılmıştır. Bir kesicinin yanında bir oyun kurucu Beşiktaş'ın karakteridir. Sonuca göre eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum. Eleştiri yapılacaksa Vida'nın 2 aydır niye form tutmadığı ve Tosic'in dönüşünün uzadığıdır.. Gerisi benim için sebep-sonuç ilişkisidir.
BİZE ULAŞIN