Orman ve Güneş ders alsın!
07 Ağustos 2017, Pazartesi

ERMAN TOROĞLU

Orman ve Güneş ders alsın!

Samsun'un pidesi, döneri meşhur... Dün Konyalı bir taraftar çakıyla daldı sahaya! Çakıyla değil, döner bıçağıyla gelseydi bari! Konya taraftarı ikinci defa yapıyor bu işi. İyi bir ders vermek lazım, bu rezilliği çıkaranlara...
Yazık günah! Bu kadar güzel top oynayan bir Konyaspor takımı var. Keyifle izledi tüm Türkiye. Bırakın arkadaş! Kupayı da keyifle alsın takımınız... Allah muhafaza maç sonunda Konya seyircisi sahaya girdikten sonra, kale arkasındaki Beşiktaş seyircisi sahaya girmek için ısrar etse ne olurdu? O kale arkasındaki Beşiktaş taraftarının 20'si sahaya girse, Konyasporlu taraftarla bire bir temasa geçse ölü çıkar o sahadan! Ateşle oynuyoruz resmen. Dün Konyaspor teknik direktörü sınıfı geçti, takımı sınıfı geçti, ama seyircisi sınıfta kaldı.
Bir paragraf da Konyaspor'un hocası Mustafa Reşit Akçay'a açmak istiyorum. Milli takıma yabancı hocayı getiriyorsun. Akçay'ın ne eksiği var? Avrupa'da kaç maç üst üste yenilmedi. İnsanları teşvik etmek lazım.
Bakınız... Beşiktaş ligin en büyük şampiyonluk adayı gösteriliyor. Ama... Bu Beşiktaş'ın işi zor. Üç senedir ileriye gideceğine geriye gidiyor. Para harcayıp, Pepe'yi alarak transferde başarılı olamazsın.
Gördünüz mü Pepe'yi? Pepe'nin üstüne tepe tepe geldi Konyaspor. Orta sahan nerede? Direkt Pepe ile sıcak temasa giriyor rakip takım. Forvetin nerede? Takımın nerede? Kademeye girmiyor... Beşiktaş takımında kim vardı dün bana sayar mısınız?
Beşiktaş dün takım mıydı? Değildi... Gol pozisyonuna da bireysel girdi. Konyaspor takım mıydı? Takımdı... Konyaspor keyif verdi mi? Verdi... Konyaspor kupayı hak etti...
Fikret Orman ve Şenol Güneş bu maçtan ders çıkarsın. Öyle konuşmakla, fotoğraf vermekle olmuyor bu işler!
Hakem Fırat Aydınus, dün kötü bir yönetim sergiledi. İlk yarıda Tosic'in Konyasporlu rakibine yaptığı faule "Devam" dedi. Adam otobandan giderken, resmen yan yola attı rakibini! Aynı pozisyonun kopyasında Konyasporlu oyuncuya sarı kart gösteriyorsun. Bunun adı eyyam!
Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda top önce vücuda sonra kapalı olan kola çarpıyor. Devam kararı doğru. Konya'nın kazandığı penaltıda Pepe faulü yapıyor. Temiz, net bir penaltıydı.
BİZE ULAŞIN