Futbolun katili hakemler!
21 Nisan 2019, Pazar

AHMET ÇAKAR

Futbolun katili hakemler!

G.Saray F.Bahçe maçında ciddi bir yara aldıktan sonra çok kritik bir maça çıktı. Ama dün gece birkaç kırılma noktalarını başarısı, şansı ve hakem kıyağıyla geçince galibiyet geliverdi.
G.Saray oyuna kötü başladı. Üstelik Ndiaye'nin hatasıyla da tuhaf, pek alışık olmadığımız bir gol yediler. İşte bu golden sonra 1. kırılma anı yaşandı.
Hemen Diagne ile beraberliği buldular. İç sahada yenen gole çok çabuk reaksiyon vermek hem moral veriyor hem de rakibi bozuyor. Fakat bu golden sonra Kayseri daha kötü şeyler yapmaya başladı. Öyle bir-iki gol kaçırdı ki inanılır gibi değil. İşte bunlar da kırılma noktaları. Ve bu pozisyonlardan hemen sonra da yine bir hakem rezaleti yaşandı. Emre Akbaba'nın istemeden de olsa ama ayağını sakınmadan rakibin suratına bir tabanı var. Üstelik bu taban rakibin suratına temas ediyor. Hakem sarı ile geçiştiriyor ve maalesef VAR'dan yine tık yok! Riva'da suyun altına yatmış, eyyamın ve korkaklığın kralını yapıyorlar. Emre Akbaba atılsa çok şey değişir.
Ve bu pozisyondan sonra zaten maç G.Saray'ın kazandığı penaltı ile bitti. Çünkü penaltı ile G.Saray öne geçti ve Kayserispor 10 kişi kaldı. Üstelik devre biterken de Nagatomo arka direkte bomboş kafa ile üçleyince maçın ikinci yarısı tamamen bir formalite oldu. Sonuçta G.Saray yoluna devam ediyor ve Başakşehir'in olası puan kaybını bekliyor ama baş aşağı yoluna devam eden birileri daha var. Onlar da her gün güvenilirliğini, saygınlığını yitiren, ayağı düşen Türk hakemleri. Emre Akbaba'nın uçan tekmesini hadi diyelim hakem görmedi. VAR'daki adam ne iş yapar? Bu kadar mı korkarsınız? Bu kadar mı en ufak baskı olduğunda teslim oluyorsunuz? Hepinize yazıklar olsun! Boşu boşuna demiyorlar, Türk futbolunun katili Türk hakemleri diye.
BİZE ULAŞIN