Cüneyt Çakır toparlanmalı
24 Aralık 2017, Pazar

AHMET ÇAKAR

Cüneyt Çakır toparlanmalı

Önce şunu belirteyim, Beşiktaş'ta bazı oyuncular tehlikeli gidişatın farkında değiller. Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı yakalamış olabilirsiniz ama Türkiye ligindeki konsantrasyon eksikliği ve saha içi disiplinsizlik şampiyonluğun gitmesine neden olur.
Beşiktaş dün kötü mü oynadı? Hayır... Ama çok kötü goller yedi. Mesela maçın hemen başında çok iyi kaleci dediğimiz Fabri, topu sektirdi. Seken topa Pepe'den önce Sivaslı vurdu ve golü yaptı. İddia ediyorum, rakip Sivas değil de Bayern Münih olsa Fabri bu topu sektirmez, sektirse bile rakip forvet defanstan önce vuramazdı. Bu tamamen konsantrasyon eksikliği ve disiplinsizlik.
Bu dakikadan sonra Beşiktaş sağdan geldi, soldan geldi, çok önemli pozisyonlar buldu. Bu arada Cüneyt Çakır'ın kıyağıyla da hatalı bir penaltı ile skoru eşitledi.
İkinci yarıda da tüm kontrol neredeyse Beşiktaş'ındı. İyi oynadılar, pozisyon da buldular ama Sivas kalecisi Tolgahan mükemmel oynadı. Tam maç berabere bitecekti ki yine bir kornerde adam paylaşım hatası yaptılar, 'nasıl olsa bir şey olmaz' dediler ve maçı kaybettiler. Gidişat iyi değil... Devre arası Şenol hoca takımı toparlamalı.
Toparlanması gereken biri daha var, o da Cüneyt. Neredeyse her maçta yalan yanlış, olmadık penaltılar veriyor ve kariyerine yakışmıyor.

BİZE ULAŞIN