Maç Sonuçları

Sonuçlar

Felipe Melo'dan ilginç tepki

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu altıncı ve son maçında sahasında Balçova Yaşamspor'u misafir eden Galatasaray'da yıldız futbolcu Felipe Melo hakeme olan tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi

Giriş Tarihi: 04 Şubat 2015 00:00 Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015 21:02
Türk Telekom Arena'ki Galatasaray – Balçova Yaşamspor maçının ilk yarısı 1-1 berabere biterkeni maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'in kararları tartışma yarattı. Sarı-kırmızılılar 3 pozisyonda penaltı beklentisine girerken hakem Bitigen beyaz noktayı göstermemekte ısrar edince futbolcular çılgına döndü. Bitigen'e en büyük tepkiyi Felipe Melo gösterdi.

Maçın 43. Dakikasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu2na dönen Melo, "Beni çıkar, yoksa kart göreceğim" diyerek isyan etti. Hamzoğlu ise Melo'ya, "Sakin ol, devam et" dedi.