Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor!
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.07.2026 15:34
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını iki günlük aranın ardından bugün saat 10.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oyuncular kor antrenmanı yaptı. Bordo mavililer, hazırlıklarına bugün saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Ünlü İtalyan teknik direktör Antonio Conte, Dünya Kupası ile ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu. Conte, Trabzonspor'un yıldızı Christ Inao Oulai'ye de değindi. İşte o sözler... -
A Spor muhabiri Yunus Emre Sel'in haberine göre genç futbolcunun transferi en kısa sürede resmiyete dökülecek. -
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yıl dönümünde dört büyükler ve Türkiye Futbol Federasyonu resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Yeni sezon planlamalarına son sürat devam eden Trabzonspor'da, Batista Mendy ile yollar ayrılıyor. 26 yaşındaki orta sahanın yeni adresi ve bonservis ücreti belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)